instagram-with-circle youtube-with-circle linkedin-with-circle flickr facebook2 share

DWL Architects

Previous
Next

Rio Salado College at Northern Math Emporium Renovation

The scope of this project included interior alterations to a portion of the existing first floor two-story building. Approximately 1,700 SF of vocational classroom space was enhanced with lighting, ceilings and new finishes to create a welcoming, funky atmosphere to attract students. The furniture was carefully selected to give the new collaborative space a coffee shop like energy. The entrance was designed to bring a controlled focal point into the space. Updated technology with power modifications was also installed to be easily accessible for student laptops and other electronic devices.

error: Content is protected !!